Suuri Windows 8.1 -kirja

Tämä on päivitetty ja laajennettu versio Suuresta Windows 8 -käsikirjasta.

Tämän käytännönläheisen ja monipuolisen kirjan avulla opit käyttämään Windows 8.1 -tietokoneesi kaikkia tärkeimpiä toimintoja sekä ratkot vikatilanteita.

Kirjan avulla opit hallitsemaan uuden aloitus- ja perinteisen työpöytänäytön joustavan käytön Windows 8 -sovellusten ja Windows-ohjelmien kanssa. Synkronoit tiedostosi ja asetuksesi Windows 8 -laitteiden välillä. Muokkaat tapahtumaruutuja, värejä ja taustakuvia.

Yhdistät tietokoneesi Internetiin, muodostat langattoman lähiverkon kotisi tietokoneista ja jaat tulostimen. Lisäät kiintolevyn, laajennat muistia ja vaihdat näytönohjaimen tehokkaampaan. Opit selviämään useista vikatilanteista, ottamaan varmuuskopioita tiedostoistasi, asentamaan ohjelmia, ylläpitämään tietoturvallisuutta muun muassa viruksia ja verkkohyökkäyksiä vastaan, tallentamaan tiedostoja levymuisteille ja pilvipalveluun sekä paljon muuta.

Kirjan voi lukea alusta loppuun, tutustua suoraan mielenkiintoisimpiin asioihin tai etsiä ongelmiin ratkaisuja. Tämä kirja onkin parhaimmillaan monipuolisena hakuteoksena, jossa asiat on esitetty havainnollisesti ja selkeästi.Sisältö

 1. Käyttöönotto ja hallinta
 2. Laitteet
 3. Ohjelmat ja sovellukset
 4. Verkko
 5. Internet
 6. Tietoturva
 7. Virhetilanteet ja Windows Update

Tiedot

 • Teksti, taitto ja kuvat:
  Reima Flyktman
 • Nelivärisivuja: 416
 • ISBN: 978-952-220-846-0
 • Koko: 138x210 mm
 • Julkaistu: 1/2014
 • Myynti: Kirjakaupat